Våre menyer

Vi skreddersyr våre menyer slik at du får akkurat det du ønsker deg.
Ønsker du en blanding av tapas og tradisjonelt koldtbord, sushi eller gryteretter,
suppe, salater etc, så ordner vi det.
Ta kontakt så kommer vi med forslag.

Tapas

Vår visjon er at du skal få det du ønsker deg. Vi har derfor ingen oppsatte menyer, vi blir sammen enige. Under er et forslag på ulike tapasretter. Som regel har vi 8-12 tapasretter i et selskap.

  • Hjemmelagde albondigas med en smaksrik tomatsaus

  • Kylling på spyd med autentisk peanøttsaus

  • Argentiske villreker med en smak av Thailand

  • Krydrede kyllingklubber med barbecue glaze

  • Norske saltbakte småpoteter

  • Potatas bravas

  • Grønn salat med mango, koriander, granateple, agurk, løk og tomat

  • Bugnetfat med oster, kjeks, spekeskinke og frukter
    Ridderost, Norsk brie, Selbu blå, Dovre camembert, myke oster

  • Baconsurrede dadler

  • Foccacia

  • Hjemmelaget aioli

  • Tradisjonelt koldtbord

Mexibord

  • Burritos

  • Enchiladas

  • Tacos

  • Fajitas med brisket

  • Nachos

  • Ceviche

  • Guacamole, Salsa verde, Chimichurry, rømme, mangosalsa

Bugnebord

Ved større selskaper på huset tilbyr vi bugnebord om ønskelig. Dette er som en settingmeny der vi sammen blir enige om hvilke retter dere får. Som regel mellom 9- 12 retter. Dette skaper en sosial og hyggelig matopplevelse. Under er kun eksempler på retter.

  • Focaccia og aioli

  • Sashimitaco med ponzu saus

  • Capresesalat med buffalo mozzarella, spanske tomater, hjemmelaget pesto og ristede pinjekjerner

  • Bun Bao med langtidsstekt ribbe, chilli aioli og syltet rødløk

  • Hjemmelagde vårruller med ulike sauser

  • Ovnsbakt lakeside med ingefær og honning

  • Kylling på spyd med autentisk peanøttsaus

  • Ricotta med glaserte gulrøtter

  • Hjort på en sellerirotseng med sopp, jordskokkchips og redusert rødvinssaus

  • Lammecarré med hjemmelaget potetpuré og redusert rødvinssaus

Møtemat

  • Salater

  • Baguetter

  • Focaccia med div pålegg

  • Supper

  • Gryteretter