Våre menyer
Vi skreddersyr våre menyer slik at du får akkurat det du ønsker deg.
Ønsker du en blanding av tapas og tradisjonelt koldtbord, sushi eller gryteretter,
suppe, salater etc, så ordner vi det.
Ta kontakt så kommer vi med forslag.
Tapas
Vår visjon er at du skal få det du ønsker deg. Vi har derfor ingen oppsatte menyer, vi blir sammen enige. Under er et forslag på ulike tapasretter. Som regel har vi 8-12 tapasretter i et selskap.
Hjemmelagde albondigas med en smaksrik tomatsaus
Kylling på spyd med autentisk peanøttsaus
Argentiske villreker med en smak av Thailand
Krydrede kyllingklubber med barbecue glaze
Norske saltbakte småpoteter
Potatas bravas
Grønn salat med mango, koriander, granateple, agurk, løk og tomat
Bugnetfat med oster, kjeks, spekeskinke og frukter
Ridderost, Norsk brie, Selbu blå, Dovre camembert, myke osterBaconsurrede dadler
Foccacia
Hjemmelaget aioli
Tradisjonelt koldtbord
Mexibord
Burritos
Enchiladas
Tacos
Fajitas med brisket
Nachos
Ceviche
Guacamole, Salsa verde, Chimichurry, rømme, mangosalsa
Bugnebord
Ved større selskaper på huset tilbyr vi bugnebord om ønskelig. Dette er som en settingmeny der vi sammen blir enige om hvilke retter dere får. Som regel mellom 9- 12 retter. Dette skaper en sosial og hyggelig matopplevelse. Under er kun eksempler på retter.
Focaccia og aioli
Sashimitaco med ponzu saus
Capresesalat med buffalo mozzarella, spanske tomater, hjemmelaget pesto og ristede pinjekjerner
Bun Bao med langtidsstekt ribbe, chilli aioli og syltet rødløk
Hjemmelagde vårruller med ulike sauser
Ovnsbakt lakeside med ingefær og honning
Kylling på spyd med autentisk peanøttsaus
Ricotta med glaserte gulrøtter
Hjort på en sellerirotseng med sopp, jordskokkchips og redusert rødvinssaus
Lammecarré med hjemmelaget potetpuré og redusert rødvinssaus
Møtemat
Salater
Baguetter
Focaccia med div pålegg
Supper
Gryteretter