JULEMENYER

Juletapas

  • Julefat med langtidsstekt ribbe, julepølser og medisterkaker

  • Hjemmelaget surkål og julesaus

  • Saltbakte poteter

  • Betesalat i julens farger

  • Saftig julelaks

  • Capresekrans

  • Hummusfat med oliven, agurk, urteblanding, rødløk og tomat

  • Bugnefat i juledrakt

  • Varm camembert med honning og fiken

  • Pinsa med pinnekjøtt, syltet rødløk, ruccola og honning

  • Pærecarpaccio med bladsalat og blåmuggost. Serveres med pepperkaker

  • Pepperkaker med blåmuggost og dadler

  • Julesalat med rødkål, appelsin og honningglaserte valnøtter

  • Focaccia

Menyene under er kun ment som forslag eller inspirasjon. Det er ingen problem å legge til eller ta bort retter. Vi blir sammen enige.

Juletallerken med ribbe

Langtidsstekt ribbe servert med medisterkake, julepølse, hjemmelaget surkål, julesaus og tyttebær.

Kr. 445,-

Juletallerken med pinnekjøtt

Saftig pinnekjøtt med sky, servert med tradisjonelle mandelpoteter, vossakorv og smakfull rotmos.

Kr 485,-

Dessert

Hjemmelaget riskrem med rødsaus.

Kr. 85,-