JULEMENYER
Juletapas
Julefat med langtidsstekt ribbe, julepølser og medisterkaker
Hjemmelaget surkål og julesaus
Saltbakte poteter
Betesalat i julens farger
Saftig julelaks
Capresekrans
Hummusfat med oliven, agurk, urteblanding, rødløk og tomat
Bugnefat i juledrakt
Varm camembert med honning og fiken
Pinsa med pinnekjøtt, syltet rødløk, ruccola og honning
Pærecarpaccio med bladsalat og blåmuggost. Serveres med pepperkaker
Pepperkaker med blåmuggost og dadler
Julesalat med rødkål, appelsin og honningglaserte valnøtter
Focaccia
Menyene under er kun ment som forslag eller inspirasjon. Det er ingen problem å legge til eller ta bort retter. Vi blir sammen enige.
Juletallerken med ribbe
Langtidsstekt ribbe servert med medisterkake, julepølse, hjemmelaget surkål, julesaus og tyttebær.
Kr. 445,-
Juletallerken med pinnekjøtt
Saftig pinnekjøtt med sky, servert med tradisjonelle mandelpoteter, vossakorv og smakfull rotmos.
Kr 485,-
Dessert
Hjemmelaget riskrem med rødsaus.
Kr. 85,-

